Het experiment

potje_zij
Na 7 lessen pottendraaien… ben ik vooral geboeid door het glazuren.

Ja, dat pottendraaien… heeft toch één, in vele opzichten uiterst bescheiden resultaatje opgeleverd. Het is niet bepaald symmetrisch, de wanden zijn nogal dun, maar een laagje glazuur doet vaak wonderen, vind ik.

Ik hou heel erg van de spikkeltjes aan de binnenkant, ‘dat beetje vuil’ zoals het ook al omschreven werd. Het doet me denken aan een lege kop warme choco – maar dat kan ook door het seizoen komen.

En zeggen dat er nog zoveel soorten glazuur zijn. Spannend en boeiend procedé. Ik ben blij dat ik toch die laatste les heb meegepikt. Merci, Charlotte! Ondanks al het gevloek, heb ik toch alweer een beetje goesting om het nog eens te proberen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s