Dit weekend in Kortrijk op deWinkel!

Op de valreep kunnen we dit weekend nog naar deWinkel in Kortrijk! Juij!

Dit fijne nevenproject van deDingen transformeert de villa naast de Budafabriek in het weekend van 21-22-23 december in een pop-up-winkel met tijdelijk café. Made in moscou krijgt een plaatsje op zolder, dus wij lopen nu al met ons hoofd in de wolken.

Locatie: villa Heilig Hart – Budastraat/Dam – 8500 Kortrijk

Vrijdag opent de villa om 19u30, met een spaghetti-avond. De circa 30 winkeltjes in de villa zijn open op zaterdag en zondag van 11u tot 18u en beloven juwelen, handgemaakte boeken, hebbedingen, kledij, streekbieren, confituur, kinderkledij, meubels, deco-stuff… Kortom: een allegaartje fijne dingen, met liefde gemaakt. Koffiebar en wintercafé blijven doorlopend open, kwestie van de innerlijke mens goed te soigneren. Ook een coiffeur en een slavenveiling worden aangekondigd! Echt waar: het staat allemaal op de Facebook-pagina van deWinkel.

Met dank aan Sebastien van Atelier d voor de uitnodiging! – En nu gaan we ons valies maken…

houtsnijwerk en draaiwerk
made in moscou pakt zijn valies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s