Beetje bling graag

Intussen is het hier (een beetje) opgeruimd en wordt er hier alweer geknipt en gedraaid. Maar op een donkergrijze zondagochtend zoals vandaag, wil een mens eerst en vooral wat meer licht. Dus mogen ze de lichtjes aan: de kattenkopjes uit de jaren ’80 (die nog altijd allemaal werken, tiens), de nieuwe met de mooie schaduw die ik in oktober al kocht, en de bloemekesblaadjeskrans die hier eigenlijk altijd staat te blinken, maar zelden brandt. Voilà, veel beter zo!

kerstverlichting

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s